Chat with us, powered by LiveChat

God Jul & Gott Nytt År!

Alla vi som arbetar på LäkarLeasing vill rikta ett stort TACK till alla er som aktivt arbetat inom den svenska sjukvården under 2017! Vi ser och hör dagligen hur mycket ni faktiskt gör för att hjälpa andra människor och det inspirerar även oss till att göra vårt bästa för att finnas till för er. Ni är inget mindre än hjältar och det hoppas vi att ni alla vet om!

Ett speciellt stort tack vill vi rikta till alla de vårdgivare, läkare och sjuksköterskor som arbetat med oss på LäkarLeasing under året och därmed gjort det möjligt för oss att fortsätta bidra till en mer hållbar och flexibel sjukvård.
Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och vårt samarbete med er alla under 2018.

Till dess önskar vi er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!