Chat with us, powered by LiveChat

Är du vår nästa boende- och resekoordinator?

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna? Är du den som alltid har stenkoll på bokningsnummer och flight nummer när du är ute på resande fot? Nu söker LäkarLeasing en boende- och resekoordinator som underlättar livet för alla våra vårdhjältar ute på uppdrag runt om i Landet.

LäkarLeasing är Sveriges största företag inom vårdbemanning. Vi är en växande, dynamisk organisation där medarbetarna är vår viktigaste beståndsdel. Söker du en arbetsplats där du får en gemenskap, stora utvecklingsmöjligheter och en chans att arbeta med något som gör skillnad. Då har du hittat rätt!

Arbetsuppgifter:

Dina främsta arbetsuppgifter är att assistera våra bemanningsansvariga med att boka resor och boenden till alla våra uthyrda läkare och sjuksköterskor. För att sammanfatta vad en vanlig dag kan innehålla;


- Boka och planera resor. 

- Boka boende. 

– Upprätta hyresavtal och kontrakt. 

– Ansvara för avtal med hotell och reseoperatörer. 

– Attestera fakturor.  

– Skriva hyresavier.  

- Assistera handläggarna och ekonomiavdelningen med övriga frågor kring resor och boende.
– Teckna avtal med boende- och reseleverantörer och budgeteringsarbete mm. 


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är strukturerad och mycket noggrann med tidigare erfarenhet av affärsmässigt administrativt arbete. Du har kunskaper i Office-paketet samt lätt att lära dig nya CRM-system. 
Erfarenhet från rese- eller hotellbranschen, försäljning och/eller administrativt arbete är önskvärt men inget krav. Eftergymnasial utbildning inom turism, service eller liknande är meriterande.

Din Profil: 

Du har glimten i ögat, är lösningsorienterad, har god arbetsmoral och är van vid högt tempo. Du bemöter alltid din omgivning med ett leende och ett glatt humör. Viktigast för oss är din känsla för service, förmåga och vilja att prestera på topp. Som person bör du vara flexibel, strukturerad, ha en bra prioriteringsförmåga

Din nya arbetsgivare:
LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare, sjuksköterskor och socionomer. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.

Ansökan med CV och personligt brev skickas per e-post till emilia.carlsson@lakarleasing.se
Skicka in din ansökan innan sista april. Urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.