Chat with us, powered by LiveChat

Vi söker löneadministratör!

Är du en löneadministratör på jakt efter en ny utmaning? Söker du ett företag fyllt av eldsjälar som både jobbar hårt men också prioriterar gemenskapen på kontoret? Välkommen till LäkarLeasing! Företaget där vi fokuserar på att göra skillnad, där gemenskapen är allt och där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

LäkarLeasing är Sveriges största företag inom vårdbemanning. Vi är en växande, dynamisk organisation där medarbetarna är vår viktigaste beståndsdel. Nu letar vi efter ännu en löneadministratör som ser till att alla vårdhjältar ute på uppdrag runt om i landet får rätt lön, i rätt tid.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör på LäkarLeasing ingår du i ett team och arbetar med hela löneprocessen för ca 150–200 personer som får lön på veckobasis, inklusive beredning, sammanställning och utbetalning av lön. Det ingår i din tjänst att säkerställa att lagar och avtal efterföljs och att de anställda får sin lön i tid.

I rollen ingår:
– kontroll och administration av tidrapporter och reseräkningar
– administration av övertid- och reseräkningssystem
– rapportering till myndigheter
– support till chefer och anställda i allt som rör lönefrågor, föräldraledighet mm.
– att vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter på ekonomiavdelningen

Kvalifikationer
Du bör ha en ekonomiutbildning såsom KY, högskola eller gymnasium. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och redo för nya utmaningar men att du har åtminstone ett år av relevant arbetslivserfarenhet. En stor del av arbetet sker i Flex Applications – därav är det en merit, men inget krav, att du har arbetat med det tidigare.

Din profil
Du är serviceminded och tycker om när det är full fart på jobbet! Eftersom vi alltid har mycket på gång är det en självklarhet att du är stresstålig, lösningsorienterad och ligger steget före. Du är en person som får saker gjorda och inte väntar på att något ska hända. Viktigt är att du har en positiv attityd och ett starkt driv.

Din nya arbetsgivare
LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare, sjuksköterskor och socionomer. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till emilia.carlsson@akarleasing.se
Sista ansökningsdatum är 30 april. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!