Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi bemanningsansvariga!

Är du en person som älskar att skapa långsiktiga relationer med dina kunder? Drivs du av att hitta lösningar för att göra kunden nöjd? Trivs du i en roll där du har helhetsansvar och är spindeln i nätet? Ta chansen att bli en del av vårt unga, dynamiska team som påverkar där det verkligen gör skillnad!

Rollen som bemanningsansvarig

Som bemanningsansvarig hos oss kommer du att ha ett självständigt helhetsansvar för dina konsulter och driva alla moment i bemanningsprocessen; från att skapa kontakt med konsulten till att följa upp efter avslutat uppdrag. Hos oss utmanas du varje dag då variationen på arbetet är stor och tempot högt. Du kommer att fokusera på att bygga upp en pool av läkare eller sjuksköterskor, för att sedan hitta matchande uppdrag som inkommer till oss dagligen. Vidare kommer du att arbeta med att följa upp dina konsulter som är ute på uppdrag och se till att bibehålla god kvalitet, relation och kontinuitet – mot såväl konsult som vårdgivare.

Vad kan vi erbjuda dig?
· En tjänst på ett marknadsledande företag i en kontinuerligt växande bransch. 

· En chans att påverka där det verkligen behövs

· Goda utvecklingsmöjligheter. 

· Frihet under ansvar. 

· En tjänst där den ena dagen aldrig är den andra lik 

· En familjär företagskultur 

Du
Oavsett erfarenhet behöver du en stark drivkraft, energi och ansvarskänsla. Vi ser helst att du är i början av din karriär. Vi gillar dig som trivs som bäst i utmaningar, som tar eget ansvar och har lätt för att interagera med människor. Du har dessutom förmågan att hålla flera bollar i luften och ”agera spindeln i nätet”. Vi tror också att du är duktig på att planera ditt arbete och skapa struktur i en vardag som snabbt kan förändras. Samtidigt kommer du märka att vår kultur genomsyras av hjälpsamma kollegor i en platt organisation där vi alla får utrymme att bidra med sin egen unika kompetens. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller bemanning är det meriterande.

Din nya arbetsgivare:

LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare, sjuksköterskor och socionomer. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.

Ansökan med CV och personligt brev skickas per e-post till emilia.carlsson@lakarleasing.se
. Skicka in din ansökan innan sista april. Urval och intervjuer sker löpande.
 Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.