Chat with us, powered by LiveChat

Nu söker vi fler bemanningsansvariga till kontoret i Stockholm!

Är du en person som älskar att skapa långsiktiga relationer med dina kunder? Drivs du av att hitta lösningar för att göra kunden nöjd? Trivs du i en roll där du har helhetsansvar och är spindeln i nätet? Ta chansen att bli en del av vårt härliga team som ger bättre villkor till våra vårdhjältar i Sverige och Norge.

Vad kan vi erbjuda dig?
– Ett företag och en organisationskultur som präglas av gemenskap och goda relationer
– En utvecklande, varierande tjänst i ett marknadsledande företag
– En tjänst med mycket eget ansvar och högt tempo
– Goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som växer!
– Ett arbetsplats där vi har roligt ihop och satsar på personalaktiviteter och friskvårdsinitiativ

Rollen som bemanningsansvarig
Som bemanningsansvarig hos oss kommer du att ha ett självständigt helhetsansvar för dina konsulter och driva alla moment i bemanningsprocessen. Du ansvarar för att etablera en första kontakt med konsulter och leder processen fram till bokning av uppdrag. Som bemanningsansvarig hos oss arbetar man brett mellan sälj och service och vardagen kan snabbt ta nya riktningar.

Som nyanställd hos oss kommer du att fokusera på att bygga upp en pool av läkare eller sjuksköterskor, för att sedan hitta matchande uppdrag som inkommer till oss dagligen. Du har personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver och ansvarar för att följa upp dina konsulter och se till att bibehålla god kvalitet, relation och kontinuitet – mot såväl konsult som vårdgivare.

För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av våra konsulters behov och önskemål. Du har en förmåga att förmedla trygghet, energi och professionalism. I rollen ingår även budgetansvar och du kommer rapportera utfall varje månad.

Din profil

Du skall tycka om att arbeta självständigt liksom att arbeta i team. Som person är du ansvarsfull, kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat i en ofta ostrukturerad vardag.

Vi söker dig drivs av entreprenörsanda, är målmedveten och duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Du brinner för att möta nya människor och stärka relationer. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller bemanning är det meriterande.

Din nya arbetsgivare

LäkarLeasing är ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare, sjuksköterskor och socionomer. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.

Ansök nu!

Skicka ditt CV och motivera varför du tror att du är vår nya bemanningsstjärna till emilia.carlsson@lakarleasing.se.
Skicka in din ansökan innan sista 19 december. Urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor eller funderingar kan du maila emilia.carlsson@lakarleasing.se eller ringa 0723-11 64 41.

Varmt välkommen med din ansökan!